14:42:00    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 december 2011 20:39 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2011 16:17 uur

Boxtel wil verder met burgemeester Frank van Beers

Boxtel wil verder met burgemeester Frank van Beers

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers (rechts) wordt voorgedragen voor herbenoeming. (Foto: Peter de Koning).

De ambtstermijn van burgemeester Frank van Beers loopt af op 1 mei 2012. De gemeenteraad van Boxtel heeft dinsdag besloten de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen om Van Beers voor te dragen voor herbenoeming tot 1 mei 2018.

Per 1 mei 2012 loopt de benoemingstermijn van burgemeester Van Beers af. De gemeenteraad heeft een vertrouwenscommissie ingesteld. Die heeft uitvoerig gesproken met fractievoorzitters, wethouders en het management van de gemeente.

Op basis van deze gesprekken en het functioneringsgesprek met de burgemeester zelf, stelt de commissie de gemeenteraad voor de burgemeester aan te bevelen voor herbenoeming. De aanbeveling om Van Beers voor te dragen voor herbenoeming, wordt door de commissaris van de Koningin van de provincie Noord-Brabant aangeboden aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De minister neemt naar verwachting in het voorjaar 2012 een beslissing. De gemeenteraad van Boxtel vertrouwt erop dat de minister de aanbeveling van de raad overneemt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek TopSlank Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Elan Bikes support Filipe Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Toverboom Beleef Boxtel