09:39:37    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 26 mei 2012 18:27 uur, laatst gewijzigd op 28 mei 2012 22:15 uur

Boxtel verslaat Spoordonkse Boys

Boxtel verslaat Spoordonkse Boys

Op de foto: Pascal van de Brand opende zaterdag de score voor Boxtel. De Munselploeg speelt de finale van de play-offs tegen Oirschot Vooruit. (Foto: Peter de Koning).

Voetbalvereniging RKSV Boxtel speelde zaterdag de eerste wedstrijd om lijfsbehoud in de derde klasse. Op eigen veld werd Spoordonkse Boys met 3-1 verslagen. Maandag volgde de return in Spoordonk en die ontmoeting eindigde in 1-1. Lijfsbehoud komt weer een stapje dichterbij...

Na zeven minuten trof Pascal van de Brand doel op de rand van buitenspel. Vijf minuten voor de thee werd het 2-0. Uit een corner van Van de Brand scoorde Jochem van der Hoeven. Vrij snel na de rust maakte Roel van Nuenen de 2-1. Na zeventig minuten speeltijd scoorde Van de Brand het derde doelpunt voor Boxtel.

Het duel in Spoordonk eindigde in een 1-1 remise, waarmee Boxtel zich verzekerde van een spannende finale, die zondag 3 juni wordt gespeeld tegen Oirschot Vooruit. Het duel wordt gespeeld op neutraal terrein; Boxtel en Oirschot zijn te gast bij Wilhelmina Boys, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Alfa Toverboom Podium Boxtel Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Elan Bikes support TopSlank