01:55:29    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 april 2012 15:38 uur, laatst gewijzigd op 10 april 2012 15:42 uur

Boxtel schittert in promotiefilm

Boxtel schittert in promotiefilm

Op de foto: De filmmakers van Omroep Dommelland kijken mee naar de nieuwe promotiefilm 'Kijk! Boxtel'. (Foto: Albert Stolwijk).

'Kijk! Boxtel'. Dat is de titel van de zes minuten durende promotiefilm die dinsdag in de raadzaal van het Boxtelse gemeentehuis in première is gegaan. Burgemeester Frank van Beers zette de film officieel online, zodat de rolprent overal ter wereld bekeken én gedownload kan worden.

De promotiefilm vervangt een begin jaren negentig vervaardigde film waarin de bekende tv-presentator Cees van Drongelen de kijker langs alle mooie plekjes in Boxtel loodste. De nieuwe film heeft veel meer vaart en laat fraai alle pluspunten van Boxtel en zijn kernen en groene omgeving zien.

De film is vervaardigd door Omroep Dommelland, die er sinds 2010 aan gewerkt heeft. Met name Hans van Liempt en Guus Bekooij investeerden vele uren film- en montagewerk. Burgemeester Van Beers toonde zich trots op het resultaat, dat Boxtel laat zien als een actieve, bruisende en ondernemende gemeente.

De promotiefilm Kijk! Boxtel is te zien via de website van de gemeente Boxtel en op YouTube.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Toverboom Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Doornmalen electro buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Podium Boxtel TopSlank Elan Bikes support Filipe