15:15:20    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 28 november 2014 15:31 uur, laatst gewijzigd op 28 november 2014 15:57 uur

Boxtel's Harmonie ontmoet Joia

Boxtel\'s Harmonie ontmoet Joia

Op de foto: Joia in actie tijdens het concert Brabants Talent van de Lions Club in september 2013. (Foto: Peter de Koning).

De talentvolle Boxtelse singer-songwriter Joia Rath (22), die dit schooljaar af hoopt te studeren aan de popacademie van Codarts, de hogeschool voor de kunsten in Rotterdam, treedt zaterdag 29 november op met Boxtel's Harmonie. In het Jacob-Roelandslyceum vertolkt zij covers van Caro Emerald, Adele en Coldplay, maar ook klinkt eigen werk.

Joia brengt haar debuutsingle Midnight Dinner ten gehore en bovendien krijgen luisteraars een preview van Silverplate de single die op 27 december verschijnt.

Het belooft een bijzondere uitvoering te worden in het JRL. Niet alleen vanwege de muziek, óók door de beelden die tijdens een aantal composities worden vertoond door de Fotoclub Boxtel. Onder meer van het natuureducatieproject Het Bewaarde Land. De samenwerking leidt tot een verrassende cross-over van beeld en geluid.

In haar twee eigen composities begeleidt Joia zichzelf op gitaar. De inbreng vanuit de harmonie krijgt hier vorm dankzij concertmeester Bouke Konings die de cellopartij vertolkt op basklarinet.

De kaartjes voor het concert kosten vijf euro en zijn nog niet allemaal uitverkocht. Belangstellenden kunnen vandaag, vrijdag 27 november tussen 18.00 en 20.00 uur bellen naar telefoonnummer 06-53 24 15 00 of mailen naar info@boxtelsharmonie.nl.

Muziek in Beeld begint zaterdag 29 november om 20.00; een halfuur eerder gaat de zaal open.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Olieenzo Doornmalen electro Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie EmielTechniek TopSlank Alfa