RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:13:01    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 23 december 2012 00:40 uur, laatst gewijzigd op 23 december 2012 09:20 uur

Boxtel rockt voor Serious Request

Boxtel rockt voor Serious Request

Op de foto: Go Rome opende BoeL's Eye on Serious Request in Boxtel met een energiek optreden. (Foto: Peter de Koning).

Zaal De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat in Boxtel was zaterdagavond tot de laatste plaats bezet voor een benefietconcert voor 3FM Serious Request. Vijftien lokale bands, duo's en solisten traden belangeloos op; de opbrengst - 5.255,65 euro - was geheel voor het Rode Kruis dat dit jaar onnodige babysterfte wil aanpakken.

Omstreeks middernacht meldde presentator Kees Berkelmans dat het benefietconcert al bijna 4.000 euro had opgebracht. Om twee uur, toen de deur van De Comsche Hoeve op slot moest, was ruim vijf mille opgehaald. Niet alleen gingen alle entreegelden naar Serious Request, ook werden allerlei attributen geveild, zoals een trombone van Heaven Amigo, een bekken van Mateus en enkele huiskamerconcerten, onder meer van DesdeKunst en F.Tom.

De bestuursleden van Stichting BoeL, die het concert organiseerde, reizen na afloop van het concert naar het Glazen Huis in Enschede, waar de opbrenst van het concert wordt overhandigd aan de deejays Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra. Roland van Son, Rene Cijffers en Jet Mathijssen verwachten omstreeks 04.00 uur op de Oude Markt in Enschede te zijn.

Bijna 300 muziekliefhebbers zagen in De Comsche Hoeve optredens van onder anderen Go Rome, Mateus, DesdeKunst, Patrick Hendriks, Joia Rath, Wij Zijn Wim Kuipers, One Two Trio, Inch, De Dorini's en Jordy van den Boer. Vooral de energieke shows van Patrick Hendriks en DesdeKunst zorgden voor een uitbundige stemming in de zaal. En natuurlijk was er de polonaise bij Inch, One Two Trio, De Dorini's en Jordy van den Boer.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

040Fit Tiga Geerts advies Meubelmakerijdenberg Rijschool Dolman Koppelmans Beleef Boxtel Toverboom Geld en Makelaardij Huidtherapie Natasja fashion SNS Bank Doornmalen electro Zwanenberg adviesgroep Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Kindertuin