12:10:42    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 21 september 2012 08:24 uur, laatst gewijzigd op 21 september 2012 08:53 uur

Boxtel-promotie in Wittlich

Boxtel-promotie in Wittlich

Op de foto: Beeld van de Wirtschaftswoche in 2009. Barend Faber presenteert Boxtelse toeristische tips in Wittlich. (Archieffoto: Brabants Centrum).

Een delegatie onder aanvoering van burgemeester Hans van Brummen en wethouder Peter van de Wiel is vrijdag aanwezig bij de officiële opening van de Wirtschaftswoche in de Duitse jumelagestad Wittlich. De ondernemersbeurs wordt geopend door burgemeenster Joachim Rodenkirch en zal tot en met maandag zo'n 50.000 mensen ontvangen.

Naast Van Brummen en Van de Wiel bestaat de delegatie onder meer uit voorzitter Arjen Witteveen van het jumelagecomité Boxtel-Wittlich en de ondernemers Barend Faber en Geert Groen, die samen de Boxtelse stand op de Wirtschaftswoche bemannen.

In de stand promoot Boxtel zich op opvallende wijze als attractief hart van nationaal landschap Het Groene Woud. Er is onder meer aandacht voor circustheaterfestival Circo Circolo, oertijdmuseum De Groene Poort en een arrangement van hotel-restaurant Hof van Liempde.

Brabants Centrum doet komende week uitgebreid verslag van de Wirtschaftswoche.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel