07:24:04    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 17 april 2013 21:39 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2013 09:05 uur

Boxtel plaatst digitale borden

Boxtel plaatst digitale borden

Wethouder Peter van de Wiel heeft woensdag het eerste digitale aankondigingsbord in Boxtel in gebruik genomen. Hij deed dat aan de Eindhovenseweg, samen met het bestuur van de nieuwe werkgroep Beleef Boxtel Citymarketing.

Boxtel investeert in toerisme en recreatie en doet dat onder meer door acht digitale borden aan de invalswegen te plaatsen. Op die borden wordt verwezen naar grote en kleine evenementen. De led-borden vervangen de verouderde tekstborden aan de dorpsgrens en moeten actueel verwijzen naar leuke uittips in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Beleef Boxtel Citymarketing wordt geleid door Thieu van Tooren en Marieke Maas, die geassisteerd worden door de bestuursleden Désiré van Laarhoven en Peter Olislagers. Ze zetten het werk voort van het Toeristisch Platform. Naast wethouder Van de Wiel hebben ook Arjen Witteveen en Jan Spijkers afscheid genomen van het platform.

Lees meer in Brabants Centrum van 18 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Proef Culinair Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding