06:20:32    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 11 augustus 2014 11:15 uur, laatst gewijzigd op 11 augustus 2014 11:21 uur

Boxtel maakt zich op voor kermis

Boxtel maakt zich op voor kermis

Op de foto: Enkele lantaarnpalen voor het gemeentehuis zijn maandagochtend verwijderd. Ze moeten verdwijnen vanwege de komst van een grote kermisattractie. (Foto: Marc Cleutjens).

Boxtel maakt zich op voor de jaarlijkse kermis. Op de Markt en het Breukelsplein worden de eerste voorbereidingen getroffen.

Op de Markt is maandagochtend een begin gemaakt met het verwijderen van enkele lantaarnpalen. ,,Dat doen we elk jaar, maar dit jaar moeten er meer lantaarnpalen verdwijnen vanwege de komst van een grote attractie", zo zegt een medewerker van de firma die de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Boxtel uitvoert. Het gaat om de hoge zweefmolen Around The World.

Het plein is door de gemeentelijke dienst Openbare Werken schoongeveegd. Verder werken enkele horecaondernemers al aan de inrichting van een uitgebreid terras. Bij de cafés Hart van Boxtel en Le Temps Perdu verrijst zoals elk jaar een grote overkapping, die veel bezoekers in staat stelt droog op het terras van de kermis te genieten.

De kermis wordt vrijdag 15 augustus officieel geopend met een optreden van de Boxtelse feestband One Two Trio. De kermis duurt tot en met woensdag 20 augustus. Beleef Boxtel heeft een bonnenboekje samengesteld dat in samenwerking met het Centrummanagement Boxtel aan consumenten wordt aangeboden.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel