RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:49:58    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 28 april 2013 20:06 uur, laatst gewijzigd op 28 april 2013 20:07 uur

Boxtel loopt uit voor braderie

Boxtel loopt uit voor braderie

Op de foto: De Rechterstraat was een heuse flessenhalf tijdens de massaal bezochte Oranjebraderie in Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).

De Oranjebraderie heeft volgens de organisatoren van de Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel (OCB) minstens 25.000 bezoekers naar hartje Boxtel gelokt. Mede dankzij de zonnige weersomstandigheden was het opvallend druk op het jaarlijkse evenement.

Met meer dan honderd kramen leek de Oranjebraderie op voorhand een succes te worden. Plaatselijke ondernemers, maar ook standwerkers uit alle streken van Nederland, hadden zich bij de OCB gemeld voor een plekje op de jaarmarkt.

Op sommige plekken in het centrum kon het publiek amper een doorgang vinden. Het smalle deel van de Rechterstraat vormde met de passage van de Zwaanse Brug steevast een flessenhalf; er was soms geen doorkomen aan.

Op de Markt werd een zeer druk bezochte vrijmarkt voor kinderen gehouden. De eerste kids meldden zich al in de vroege ochtend om de beste verkoopplekjes op het plein te reserveren. Ze verkochten speelgoed, speelden muziek of zamelden geld in voor het goede doel.

Brabants Centrum richtte een kraam in op de Markt, pal voor de entree van de Croonpassage. Honderden lezers maakten kennis met de redactie, vulden een bon in voor een proefabonnement en nemn daardoor - met alle bestaande abonnees - deel aan de verloting van een fiets, die ter beschikking werd gesteld door Jack Leijten Fiets & Service.

In Brabants Centrum van donderdag 2 mei uitgebreid aandacht voor de Oranjebraderie en de vrijmarkt.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel SNS Bank