07:14:23    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 mei 2012 16:59 uur, laatst gewijzigd op 06 mei 2012 17:05 uur

Boxtel klopt VV Acht in Munsel

Boxtel klopt VV Acht in Munsel

Op de foto: Vreugevuur en slingers na afloop van Boxtel-Acht (3-1). (Foto: Marc Cleutjens).

Derdeklasser Boxtel heeft zondag een rechtstreeks degradatieduel met VV Acht met 3-1 gewonnen. In sportpark Munsel was Boxtel veruit de beste ploeg, maar bleef het tot de laatste seconden spannend.

Boxtel bivakkeerde lange tijd op de laatste plaats van de ranglijst in de derde klasse, waarin dorpsgenoot ODC vorige week zich al veilig speelde. Met de knappe zege op VV Acht, waarin oud-international Erwin Koeman in de slotfase meespeelde, werd degradatie evenwel afgewend.

Op grond van de andere resultaten in de derde klasse is Boxtel veroordeeld tot het spelen van een promotie/degradatiewedstrijd. De tegenstander is nu nog niet bekend.

Boxtel domineerde het spel en kwam kort voor rust op een verdiende 1-0 voorsprong. Nog voor het rustsignaal tekende Acht via een fraai afstandsschot voor de gelijkmaker. In een rommelige tweede helft, waarin de grensrechter van de gasten van het veld werd gestuurd, besliste Boxtel het duel: 3-1.

Na het laatste fluitsignaal werden vuurwerk en feestslingers in de lucht geschoten en werd de hoofdmacht van scheidend coach Ben Hoek luidkeels toegezongen door de spelers van Boxtel 3, die eerder op zondag het kampioenschap behaalden.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Beleef Boxtel Geerts advies Olieenzo TopSlank Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Filipe Huidtherapie EmielTechniek