21:39:22    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 16 augustus 2012 21:51 uur, laatst gewijzigd op 18 augustus 2012 17:57 uur

Boxtel klopt ODC in Molenwijk

Boxtel klopt ODC in Molenwijk

Op de foto: Beeld van de derby ODC-Boxtel op een prachtige zomeravond in sportpark Molenwijk. (Foto: Peter de Koning).

De vriendschappelijke derby tussen ODC en Boxtel is donderdagavond gewonnen door de gasten. In sportpark Molenwijk werd het 1-2. Het duel werd bijgewoond door enkele honderden toeschouwers, die genoten van een heerlijk potje zomeravondvoetbal.

ODC en Boxtel maakten er in de aanloop naar opnieuw een seizoen met twee derby's in de derde klasse een aangenaam duel van. Met veel jeugdspelers in de gelederen betraden de teams het veld en al snel was duidelijk dat gestreden werd voor de volle winst.

ODC had in de eerste helft een veldoverwicht, maar zag de Munselploeg allengs gevaarlijker worden. Twee corners werden aan het slot van de eerste helft doeltreffend in het ODC-doel gewerkt. Boxtel ging rusten met een comfortabele voorsprong. De treffers waren van Bas Pennings en Fahrad Noor.

In de tweede helft maakte ODC duidelijk dat het niet wilde verliezen op eigen terrein. Met vijf frisse selectiespelers in de gelederen werd Boxtel wat pittiger aangepakt. Met succes; na een kwartier werd het 1-2 via Randy Krimp en leek ODC op weg naar de gelijkmaker.

Boxtel hield evenwel stand en kon de aanvallen van de tricolores prima afweren. Via enkele counters hadden de rood-witten er zelfs 1-3 van kunnen maken. De ODC-goalie stond een treffer echter in de weg.

Voorafgaand aan de derby werd ODC'er Paul Smulders gehuldigd als speler van het seizoen 2011-2012. Hij ontving een oorkonde uit handen van trouwe supporter Jan van den Aker.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg