01:35:31    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Maandag, 12 december 2011 22:50 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2011 10:17 uur

Boxtel huldigt sportkampioenen

Boxtel huldigt sportkampioenen

Op de foto: Het sportteam, sportvrijwilliger, sportman, sportvrouw en de sportjunioren van het jaar werden maandagavond in de raadzaal gehuldigd. (Foto: Albert Stolwijk).

In een overvolle raadzaal zijn maandagavond onderscheidingen uitgereikt aan de sportkampioenen van de gemeente Boxtel. Tijdens de Dag der Kampioenen werden het sportteam, sportvrijwilliger, sportman, sportvrouw en de sportjunioren gehuldigd.

Lisa Bekkers en Koen van de Sande zijn gekozen tot sportjunioren van 2011. Het tweetal behaalde beiden met hun pony's prijzen bij dressuurwedstrijden. Het eerste vrouwenteam van hockeyvereniging MEP behaalde de titel sportteam van het jaar. De ploeg won in 2011 het kampioenschap en promoveerde naar een hogere klasse.

Taekwondoka Gabriëlle Coffa is de sportvrouw van 2011. Coffa won diverse wedstrijden en hoopt zich in 2012 te kwalificeren voor het wereldkampioenschap. Sportman van het jaar is taekwondoka Kevin van Weert die deze titel ook in 2010 behaalde. Piet van de Sande werd gehuldigd voor zijn vrijwilligerswerk bij rugbyclub Ducks. Naast voorzitter is hij ook trainer en organiseert hij diverse toernooien.

Klik hier voor een overzicht van alle Boxtelse sportkampioenen.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Filipe Elan Bikes support Olieenzo Huidtherapie Beleef Boxtel Geerts advies EmielTechniek buisman optiek Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen TopSlank Podium Boxtel