RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:01:18    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 01 januari 2013 11:23 uur, laatst gewijzigd op 01 januari 2013 11:26 uur

Boxtel gaat 'Mighty Mike' huldigen

Boxtel gaat \'Mighty Mike\' huldigen

Op de foto: Afgelopen najaar won Michael van Gerwen de World Grand Prix in Dublin. Verovert hij op Nieuwjaarsdag de wereldtitel? (Foto: Lawrence Lustig/PDC).

De Boxtelse topdarter Michael van Gerwen staat op Nieuwjaarsdag in de finale van het wereldkampioenschap dat door dartsbond PDC wordt georganiseerd. In de eindstrijd moet Mighty Mike het opnemen tegen de zeer ervaren oud-wereldkampioen Phil Taylor.

Het gemeentebestuur van Boxtel volgt de verrichtingen van Van Gerwen volgens een zegsman op de voet en treft voorbereidingen om de darter deze week officieel te huldigen. Indien Van Gerwen de wereldtitel veroverd zal hem een groots onthaal wachten, maar ook als hij zilver wint volgt een huldiging.

Volgens de zegsman staat nog niet vast wanneer Van Gerwen wordt gehuldigd, maar dat zal zeker niet gebeuren tijdens de Nieuwjaarsreceptie die vrijdag 4 januari vanaf 16.00 uur gehouden wordt. Eerder berichtten enkele media dat hiervoor mogelijk zou worden gekozen.

,,In overleg met de familie van Michael worden dag en tijdstip van de huldiging bepaald", aldus gemeentewoordvoerder Bas Schel. Naar verwachting zal de darter niet eerder dan donderdagavond laat in de bloemen worden gezet.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel