RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:02:59    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 07 juli 2011 14:16 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2011 14:32 uur

Boxtel en Oisterwijk zien af van samenwerking

De gemeenten Boxtel en Haaren en de gemeente Oisterwijk zien af van samenwerking op het gebied van Sociale Zaken. De betrokken partijen komen tot deze keuze na een verkennend onderzoek dat onlangs is afgerond.

Boxtel en Haaren werken al een aantal jaren samen bij de uitvoering van de regelingen op het gebied van Sociale Zaken en de Wet maatschappelijke ondersteuning. Oisterwijk werkte op dit terrein eerder samen met de gemeenten Goirle, Gilze en Rijen en Dongen, maar dit samenwerkingsverband is met ingang van 1 januari 2011 opgehouden te bestaan. Om de kwetsbaarheid van de afdeling terug te brengen en de continuïteit van de dienstverlening te kunnen garanderen, zijn daarom verkennende gesprekken gevoerd met de gemeenten Boxtel en Haaren.

Oisterwijk en Boxtel en Haaren horen niet tot dezelfde regio’s. Een samenwerking binnen de regio de Meierij heeft voor Boxtel en Haaren als voordeel dat wordt aangesloten bij partners waarmee op andere terreinen ook al wordt samengewerkt. Ook Oisterwijk heeft al verkennende gesprekken gevoerd binnen de eigen regio. ,,De recente ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende complicaties hebben de verschillende gemeenten doen besluiten om een mogelijke samenwerking niet verder uit te werken", aldus de gemeente Boxtel.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij SNS Bank Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Olieenzo Gemeente Boxtel Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding