10:41:54    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 26 januari 2014 16:50 uur, laatst gewijzigd op 26 januari 2014 16:53 uur

Boxtel en ODC delen punten

Boxtel en ODC delen punten

De derby tussen Boxtel en ODC in sportpark Munsel is zondagmiddag geëindigd in 2-2. ODC gaf een 0-2 voorsprong uit handen. Het duel in de derde klasse trok ondanks de kou veel toeschouwers.

Nadat ODC de eerste aflevering van de Boxtelse derby in sportpark Molenwijk met 1-0 had gewonnen, fungeerde ditmaal Boxtel als gastheer. In sportpark Munsel was voor een heleboel vertier gezorgd om het publiek te verwennen. Dus: warme chocolademelk, erwtensoep, broodjes worst en muziek van The Ducktownband. Kinderen konden terecht op een nieuw houten klimtoestel.

ODC, licht favoriet na een ruime zege vorige week, opende de score via Job Meijdam, die koppend het doel vond. Via Bart Dammers kwamen de tricolores halverwege de eerste helft op 0-2. Het tij keerde toen de thuisploeg een penalty kreeg toegewezen. Dat gebeurde nadat ODC-aanvoerder Roel van Lokven een schot op de doellijn met de handen keerde.

Nadat Van Lokven met rood was weggestuurd en ODC in ondertal verder moest, schoot Rick van Lier vanaf elf meter binnen: 1-2. In de tweede helft domineerde Boxtel, maar creëerde de ploeg te weinig kansen om echt gevaarlijk te worden. De gelijkmaker van Ronald Boudewijn was verdiend; het aanvalsspel van de thuisploeg werd daarmee beloond.

Boxtel en ODC bleven daarna strijden voor de overwinning, maar konden niet echt dreigend worden voor het vijandelijke doel. Na enkele minuten blessuretijd floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. De meeste supporters konden leven met de puntendeling. Ze dronken gezamenlijk een pilsje in de stampvolle kantine. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht buisman optiek EmielTechniek Filipe TopSlank Geerts advies Alfa Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel Elan Bikes support