08:42:41    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 28 oktober 2012 17:08 uur, laatst gewijzigd op 28 oktober 2012 17:11 uur

Boxtel en Essche Boys in balans

Boxtel en Essche Boys in balans

Op de foto: Boxtel en Essche Boys waren zondagmiddag in evenwicht in sportpark Munsel: 1-1. Beide treffers werden kort voor rust gemaakt. (Foto: Peter de Koning).

Derdeklasser RKSV Boxtel heeft haar eerste puntverlies geleden; Essche Boys hield de Munselploeg op 1-1.

Essche Boys had in de eerste helft de meeste kansen, maar zag de Boxtelse goaltjesdief Pascal van den Brand kort voor rust de score openen. Nog voor het rustsignaal tekende Nick Jacons voor de verdiende gelijkmaker: 1-1.

In de tweede helft kregen beide ploegen kansen en was het vooral Boxtel dat dicht bij een treffer was. De ploeg van Walther van Ommeren slaagde er echter niet in een doelpunt te scoren. Na de winst op ODC in Boxtel veroverde Essche Boys dus ook een punt bij de koploper.

ODC, dat uitkomt in dezelfde klasse, verloor van Wilhelmina; het duel eindigde na een 1-1 ruststand in 3-1 voor de thuisploeg.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Remax-optimus TopSlank EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Podium Boxtel Alfa buisman optiek Elan Bikes support Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Toverboom