RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:08:49    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 27 april 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 27 april 2014 08:51 uur

Boxtel bruist van activiteit...

Boxtel bruist van activiteit...

Op de foto: Tijdens de Oranjebraderie in hartje Boxtel kun je doorgaans over de koppen lopen. Vorig jaar in ieder geval... (Foto: Marc Cleutjens).

Daags na een geslaagde Koningsdag, maakt Boxtel zich opnieuw op tal van activiteiten. Op het programma staan diverse markten en een fiets- en wandelroute langs biologische geteeld voedsel.

Om 10.00 start in wandelpark Molenwijk de jaarlijkse bijen- en plantjesmarkt van imkervereniging Sint-Ambrosius. Op die plek, aan het Essche Heike verricht de kersverse wethouder Marusjka Lestrade een uur later haar eerste officiële handeling door De Groene Draad te openen. Deze fiets- en wandeltocht van de nieuwe stichting Eetbaar Boxtel voert langs veertien plekken met biologische producten uit eigen tuin en beleeft zijn eerste editie.

Op de Markt start om 11.00 uur ook de vrijmarkt waar kinderen hun overtollig speelgoed en andere spulletjes voor een prikkie verkopen. Een uur later start de Oranjebraderie waarvoor in hartje Boxtel tal van marktkramen met leuke aanbiedingen en demonstraties door standwerkers. Nabij modecentrum Frans Theelen wordt een catwalk geplaatst waar modellen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur kleding en producten van de winkeliers in Breukelen showen.

Ook Brabants Centrum is present. Medewerkers van het lokale nieuwsblad presenteren in de Stationsstraat, bij de Rabobank, hun WK-pool waarin vijftien prijzen met een totale waarde van 10.000 euro zijn te winnen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Gemeente Boxtel