RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:57:03    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 14 augustus 2012 09:50 uur, laatst gewijzigd op 14 augustus 2012 09:52 uur

Boxtel bijna klaar voor kermis

Boxtel bijna klaar voor kermis

Op de foto: Het Breukelsplein wordt schoongemaakt en ontdaan van onkruid. Vrijdag 17 augustus wordt hier de kermis officieel geopend. (Foto: Albert Stolwijk).

Boxtel maakt zich op voor de kermis. Het Breukelsplein is inmiddels afgesloten voor alle verkeer en de gemeente is begonnen met een flinke poetsbeurt.

Met man en macht wordt sinds dinsdagochtend gewerkt aan de reiniging van het wegdek. De voorbije maanden is veel onkruid tussen de kinderkoppen opgekomen; het is inmiddels allemaal weggeborsteld.

De eerste kermisexploitanten zijn inmiddels in Boxtel gearriveerd en hebben hun tenten opgeslagen op het parkeerterrein van sportpark Munsel.

De kermis wordt ook dit jaar gehouden op de Markt en het Breukelsplein. Wethouder Willie van de Langenberg geeft vrijdag 17 augustus om 19.00 uur met Kiki Kortkous het startsein.

De kermis duurt tot en met woensdag 22 augustus. Maandag 20 augustus klinkt vanaf 19.00 uur sambamuziek, dinsdag 21 augustus is er vanaf 22.30 uur bij de gemeentevijver een grote vuurwerkshow van Boxtelaar Maurice Schellekens.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Doornmalen electro Huidtherapie SNS Bank Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij