01:08:47    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 02 oktober 2013 15:14 uur, laatst gewijzigd op 05 oktober 2013 18:15 uur

Boxtel Vooruit lanceert Herfstfair

Boxtel Vooruit lanceert Herfstfair

Boxtel heeft na ruim twintig jaar afscheid genomen van het Herfstfestijn. Het evenement van stichting Boxtel Vooruit, dat in 1990 voor de eerste keer werd gehouden, maakt plaats voor de Herfstfair.

Boxtel Vooruit bundelt de krachten met de gemeente Boxtel en het centrummanagement. Het ultieme doel: een bomvolle Markt en een hele drukke koopzondag. Het Herfstfestijn betitelen als gedateerd, gaat Monique Timmermans van Boxtel Vooruit te ver. Maar duidelijk is wel dat het evenement dat ooit ontstond in 1990 zijn langste tijd had gehad. ,,Het Herfstfestijn was erg statisch geworden”, zegt Timmermans.

Dit jaar is het dus tijd voor iets nieuws: de Herfstfair. Zondag 6 oktober beleeft Boxtel de eerste editie van een vernieuwd evenement dat op alle fronten moet uitstralen dat de herfst een warm en gezellig jaargetijde is. Niet alleen zullen de meeste winkels hun deuren openen, ook worden op de Markt talrijke stands ingericht die ingericht worden met thema’s die passen binnen het thema herfst.

Daarbij kan volgens Timmermans gedacht worden modeshows. Nu al hebben zich zes winkeliers gemeld die willen meedoen. Daarnaast komen er kramen met boeken, sieraden en pompoenen, is er informatie over beauty en wellness en wordt gedacht aan wijn- en bierproeverijen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank buisman optiek EmielTechniek Podium Boxtel Olieenzo Elan Bikes support Geld en Makelaardij Toverboom Remax-optimus Beleef Boxtel Alfa Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen