08:53:19    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 22 april 2013 14:01 uur, laatst gewijzigd op 22 april 2013 14:06 uur

Boxtel-Oost krijgt 'poortjes'

Boxtel-Oost krijgt \'poortjes\'

Op de foto: Medewerkers van het Boxtelse aannemingsbedrijf Van Pinxteren aan het werk in de Puccinistraat. (Foto: Henk van Weert).

Boxtels grootste woonwijk, Oost, wordt omgevormd tot een 30-kilometerzone. Alleen op de doorgaande wegen mag straks 50 kilometer per uur worden gereden. Aan het begin van diverse woonstraten worden 'poortjes' gemaakt.

De wegversmallingen moeten, geven niet alleen aan dat de maximum snelheid wijzigt, maar moeten er ook voor zorgen dat automobilisten rustiger gaan rijden.

Maandagochtend freesden medewerkers van het plaatselijke aannemingsbedrijf Van Pinxteren een deel van het asfalt uit het wegdek van de Puccinistraat. Vervolgens werden nieuwe trottoirbanden en het verkeersbord geplaatst dat aangeeft wat de maximum snelheid is. Ook elders in de wijk zijn dergelijke voorzieningen getroffen.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Boxtel-Oost krijgt \'poortjes\'

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel