RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:07:01    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 29 september 2013 16:36 uur, laatst gewijzigd op 02 oktober 2013 15:04 uur

Boxtel Oost Dag weer succesvol

Boxtel Oost Dag weer succesvol

Op de foto: Dansers van Demmo Streetdance gaven verschillende demonstraties tijdens de Boxtel Oost Dag en gaven ook korte workshops waaraan het publiek mocht meedoen. (Foto: Annelieke van der Linden).

De opzet van de Boxtel Oost Dag is sinds de eerste editie in 2011 ongewijzigd. Grote veranderingen zijn ook niet nodig, want het evenement blijft een enorm succes onder jong en oud. Zondag kwam de drukte in het gebied tussen gemeenschapshuis De Rots en winkelcentrum Oosterhof na het middaguur op gang.

Bezoekers genoten van de vele optredens van onder meer de Aggemarvanhuisaf Band, Dükerskoor en Big Band Boxtel. Ook was er weer een lange rij met kramen waar Boxtelse particulieren en bedrijven eten en tweedehands spulletjes verkochten. Alle winkels in Oosterhof waren zondag geopend en verschillende organisaties, waaronder de politie, Reddingsbrigade Boxtel en zorginstelling Vivent, presenteerden zich aan het publiek.

Voor de jeugd was het grasveld rondom De Rots volledig gevuld met attracties van Faes Entertainment. Ook konden kinderen kiezen voor tochtjes met een huifkar en de Engelse dubbeldekker The Red Lady, dieren knuffelen in het winkelcentrum en zich laten schminken.

Kijk op www.facebook.com/brabantscentrum voor een fotoalbum van de Boxtel Oost Dag en lees Brabants Centrum van donderdag 3 oktober voor een terugblik op het evenement.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Proef Culinair SNS Bank