RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:21:41    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 26 september 2012 09:06 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2012 17:40 uur

Boxtel Oost Dag nog groter

Boxtel Oost Dag nog groter

Op de foto: De turnsters van gymnastiekvereniging Tabitta verzorgden vorig jaar tijdens de Boxtel Oost Dag demonstraties. (Archieffoto Albert Stolwijk).

De tweede editie van de Boxtel Oost Dag op zondag 30 september van 11.00 tot 16.00 uur wordt ook dit jaar gehouden tussen gemeenschapshuis De Rots en winkelcentrum Oosterhof. Stichting Wijkorgaan Boxtel-Oost heeft in samenwerking met de buurtverenigingen een aantrekkelijk programma samengesteld. Het winkelcentrum pakt uit met een paar leuke verrassingen.

Het appartementencomplex Het Princenhof is inmiddels opgeleverd en geopend, waardoor meer ruimte is ontstaan op het voorterrein van het winkelcentrum. ,,Op die plek komt een circustent te staan waar voorstellingen en workshops gegeven worden. Dat gebied sluit naadloos aan op het bonte lint van ongeveer veertig markt- en informatiekramen”, vertelt voorzitter Jan de Vreede van Stichting Wijkorgaan Boxtel-Oost.

De hele dag zal op verschillende locaties continu muziek en gezang klinken van verschillende bands en koren. De Vreede: ,,Van een open podium voor beginnende groepen in de zaal van De Rots en optredens in een tent voor het gemeenschapshuis tot een trailer ter hoogte van de voormalige sporthal Den Haagakker. Behalve dat hier live-muziek gespeeld wordt, verzorgen Demmo Streetdance en Tabitta op die plek demonstraties.”

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 27 september.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht