21:42:19    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 12 januari 2014 15:40 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2014 15:53 uur

'Bowie nu eindelijk ook op vinyl'

\'Bowie nu eindelijk ook op vinyl\'

Op de foto: Michel Vessies (links) heeft gevonden wat hij zocht. De elpees van David Bowie en John Lennon draait hij thuis in zijn jukebox. (Foto: Albert Stolwijk).

De beurs die de Vereniging van Boxtelse Verzamelaars (VBV) op de tweede zondag van de maand in gemeenschapshuis De Walnoot organiseert, trekt gemiddeld zo’n 150 belangstellenden. De grote collectie singletjes en elpees trok meer bezoekers naar de eerste bijeenkomst van 2014.

Gerard Verhoof en Michel Vessies zijn deze keer speciaal voor de vinylplaten gekomen die op het toneel van De Walnoot staan uitgestald. Vessies: ,,Ik heb er speciaal de wekker voor gezet…” Hij heeft een elpee van David Bowie en van John Lennon ’gescoord’. ,,Die van Bowie had ik al wel op cd, maar wil die ook graag op vinyl.” De vier euro die hij voor elke langspeelplaat neer moet tellen, vindt Vessies ’een koopje’. Verhoof vindt die prijs te hoog. ,,Ik ben op zoek naar elpees van The Beatles. Maar meer betalen dan een of anderhalve euro is er niet bij hoor…”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support EmielTechniek Geld en Makelaardij Alfa Huidtherapie Olieenzo Doornmalen electro Toverboom Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel buisman optiek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Filipe TopSlank Café zaal Kloosterzicht