08:59:00    donderdag, 20 juni 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 15 februari 2014 16:54 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2014 17:10 uur

Bouwplan voor Joice-terrein

Bouwplan voor Joice-terrein

Op de foto: Impressie van de negen woningen die nabij de rotonde La Salle op het braakliggende Joice-terrein in Boxtel moeten verrijzen. (Illustratie: Quandrant).

De Boxtelse welstandscommissie ging woensdag 12 februari akkoord met het bouwplan voor negen woningen op het voormalige Joice-terrein aan de Vicaris Van Alphenlaan. Architectenbureau Quadrant uit Zevenbergen is de commissie tegemoet gekomen door in het plan de vrijstaande woning te verplaatsen.

Vorig jaar september diende architect Maurice van der Meijden het plan in voor acht twee-onder-een-kapwoningen met daarnaast een vrijstaande villa naast de bungalow op de hoek van de Koppel. De commissie oordeelde destijds dat ze de luxe woning op een prominentere plaats wilde hebben. In het nu goedgekeurde plan staat de vrijstaande woning op één lijn met de tweekappers aan de kant van de rotonde La Salle.

Projectontwikkelaar Selders Vastgoed verwacht in maart te kunnen beginnen met de verkoop. Als 70 procent van de woningen verkocht is, zal de bouw van de huizen beginnen.

 

Advertenties