02:14:05    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 28 november 2013 13:18 uur, laatst gewijzigd op 28 november 2013 13:22 uur

Bouw kV-station weken uitgesteld

Bouw kV-station weken uitgesteld

De bouw van het veelbesproken kV-station nabij Lennisheuvel is uitgesteld. Dat hebben de initiatiefnemers TenneT en Enexis in een nieuwsbrief bekendgemaakt.

Tijdens de informatieavond op 23 oktober in Lennisheuvel presenteerden TenneT en Enexis de voorlopige planning voor de bouw van het hoogspanningsstation op bedrijventerrein Vorst. ,,Onlangs zijn we gestart met het bouwrijp maken van het terrein en het rooien van struiken en bomen”, melden beide bedrijven. ,,Het nog echter enkele weken voordat de werkelijke bouwactiviteiten starten.”

Het onderzoek naar de technische uitwerking van zowel het kV-station als het leidingtracé kost TenneT en Enexis ’meer tijd dan gedacht’. ,,Het gaat hierbij om de engineering van de kabels en leidingen onder de grond. In de eerste helft van december wordt dit onderzoek afgerond. Daarna komen we bij u terug met een nieuwe bouwplanning en starten we met de bouwactiviteiten.” (Foto: Albert Stolwijk)

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel