RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:47:01    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 18 september 2013 15:39 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2013 15:41 uur

Bouw clubhuis ODC wordt hervat

Bouw clubhuis ODC wordt hervat

De bouw van het clubhuis van voetbalclub ODC in Boxtel wordt medio november hervat. De werkzaamheden werden enkele weken geleden stilgelegd vanwege het faillissement van de Oirschotse aannemer Van Breemaat.

Het bestuur van ODC en de gemeente Boxtel hebben woensdag overeenstemming bereikt met aannemer Moeskops uit Bergeijk, die de afbouw van het clubhuis ter hand zal nemen. Moeskops gaat alles in het werk stellen om de Boxtelse onderaannemers, die gedupeerd zijn in het project, bij de werkzaamheden te betrekken.

Volgens wethouder Willie van de Langenberg is de bouw van het clubhuis vergevorderd, maar moeten toch nog veel klussen gedaan worden alvorens de oplevering kan plaatsvinden. De verwachting is dat het clubhuis pas in het voorjaar van 2014 in gebruik kan worden genomen.

Aannemer Moeskops gaat het clubhuis afbouwen voor dezelfde aanneemsom die eerder met Van Breemaat was afgesproken. Omdat een deel van de rekeningen al is betaald aan de failliete aannemer, moet Moeskops in overleg met de curator. Vast staat dat de nieuwe aannemer het totale project overneemt, inclusief debiteurenvorderingen en openstaande of niet betaalde rekeningen. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg SNS Bank Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Beleef Boxtel Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen