17:53:05    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 30 september 2013 17:13 uur, laatst gewijzigd op 01 oktober 2013 11:18 uur

Bouw 'Witte School' officieel van start

Bouw \'Witte School\' officieel van start

Op de foto: Op het bouwterrein zijn de contouren van de zorgappartementen al zichtbaar. (Foto: Albert Stolwijk).

De bouw van 25 zorgappartementen op het terrein van de Witte School in Liempde is maandag officieel van start gegaan. Toekomstige bewoners waren uitgenodigd op de bouwlocatie waar het bouwbord werd onthuld door wethouder Peter van de Wiel en voorzitter Jan Vorstenbosch van Stichting Goed Wonen Liempde.

Al jaren wordt gewerkt aan een plan om woningen voor ouderen te realiseren in de dorpskern van Liempde. Uiteindelijk viel de keus op appartementen voor ouderen met een zorgindicatie. Bouwservice Liempde is verantwoordelijk voor realisatie van de huizen die werden ontworpen door architect Hans van Stekelenburg.

De betrokkenen spraken van een ambitieus lokaal project. ,,Hiermee wordt het voorzieningenniveau in het dorp opgekrikt en dat is een mooie ontwikkeling", stelde GWL-voorzitter Vorstenbosch. Wethouder Van de Wiel onderschreef dit: ,,Het ontwerp past bij het karakter van Liempde." Naar verwachting worden de woningen voor de zomervakantie van 2014 opgeleverd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair