RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:44:10    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 07 april 2014 16:49 uur

Bouw Sparrenlaene vordert snel

Bouw Sparrenlaene vordert snel

Op diverse kavels binnen het plan Sparrenlaene wordt al flink gebouwd. De eigenaren mochten in januari van dit jaar starten met de realisatie van hun droomhuis. Er zijn nog enkele tweekappers beschikbaar. Voor geïnteresseerden houdt projectontwikkelaar Cornelis Huygens zaterdag 12 april een open dag.

Op het terrein van de voormalige Gezondheidsdienst voor Dieren aan de Molenwijkseweg komen zestien vrijstaande woningen en veertien tweekappers. Ook is het mogelijk op drie villakavels een tweekapper te bouwen. De inschrijftermijn hiervoor loopt tot en met vrijdag 18 april. De herenhuis- en tweekapperkavels zijn inmiddels verkocht, van de tweekapper à la carte zijn er nog vier beschikbaar. Op de overige kavels rusten opties.

Om belangstellenden te infomeren over de diverse mogelijkheden houdt de projectontwikkelaar zaterdag 12 april van 13.00 tot 15.00 uur een open dag op het terrein. Ook de makelaars zijn aanwezig. Voorts worden bezoekers geïnformeerd over de beschikbare subsidie voor energieneutraal bouwen. Als de toekomstige woning duurzaam wordt vormgegeven, kunnen de kaveleigenaren hiervoor een flinke subsidie krijgen. Meer informatie: www.sparrenlaene.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg SNS Bank Beleef Boxtel Olieenzo Geerts advies