RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:58:17    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 01 oktober 2012 13:16 uur, laatst gewijzigd op 04 oktober 2012 14:41 uur

Bosrijk wonen in Sparrenlaene

Bosrijk wonen in Sparrenlaene

Op het terrein van de voormalige Gezondheidsdienst voor Dieren aan de Molenwijkseweg in Boxtel wordt door Cornelis Huygens Projectontwikkeling in samenwerking met Moonen Projectontwikkeling het project Sparrenlaene gerealiseerd. Donderdag 4 oktober wordt in restaurant Molenwijk een bijeenkomst gehouden waarmee de verkoop van de bouwkavels en tweekappers à la carte van start gaat.

Het bestemmingsplan Sparrenlaene voorziet in de bouw van 16 vrijstaande woningen, 14 tweekappers, 30 tot 40 appartementen en de verbouwing en/of uitbreiding van de voormalige beheerderswoning. ,,We starten eerst met de verkoop van 18 bouwkavels voor vrijstaande woningen, 2 bouwkavels voor tweekappers en 12 tweekappers à la carte”, zegt Marie-An Bastiaansen van Cornelis Huygens Projectontwikkeling. ,,De vrije bouwkavels in de bosrijke omgeving zijn een unieke kans voor het bouwen van een duurzame woning. Door de à la carte formule voor de projectmatige tweekappers ontstaat een divers straatbeeld dat aansluit op de vrije kavels. De verkoop van de appartementen volgt in een tweede fase.”

De verkoopbijeenkomst bij restaurant Molenwijk duurt 4 oktober van 17.00 tot 19.00 uur. Inschrijving voor het project kan tot en met 29 oktober. Op de verkoop van de kavels en woningen is het toewijzingsbeleid van de gemeente Boxtel van toepassing. Meer informatie: www.sparrenlaene.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies SNS Bank Modecentrum Frans Theelen