00:38:30    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 01 oktober 2012 13:16 uur, laatst gewijzigd op 04 oktober 2012 14:41 uur

Bosrijk wonen in Sparrenlaene

Bosrijk wonen in Sparrenlaene

Op het terrein van de voormalige Gezondheidsdienst voor Dieren aan de Molenwijkseweg in Boxtel wordt door Cornelis Huygens Projectontwikkeling in samenwerking met Moonen Projectontwikkeling het project Sparrenlaene gerealiseerd. Donderdag 4 oktober wordt in restaurant Molenwijk een bijeenkomst gehouden waarmee de verkoop van de bouwkavels en tweekappers à la carte van start gaat.

Het bestemmingsplan Sparrenlaene voorziet in de bouw van 16 vrijstaande woningen, 14 tweekappers, 30 tot 40 appartementen en de verbouwing en/of uitbreiding van de voormalige beheerderswoning. ,,We starten eerst met de verkoop van 18 bouwkavels voor vrijstaande woningen, 2 bouwkavels voor tweekappers en 12 tweekappers à la carte”, zegt Marie-An Bastiaansen van Cornelis Huygens Projectontwikkeling. ,,De vrije bouwkavels in de bosrijke omgeving zijn een unieke kans voor het bouwen van een duurzame woning. Door de à la carte formule voor de projectmatige tweekappers ontstaat een divers straatbeeld dat aansluit op de vrije kavels. De verkoop van de appartementen volgt in een tweede fase.”

De verkoopbijeenkomst bij restaurant Molenwijk duurt 4 oktober van 17.00 tot 19.00 uur. Inschrijving voor het project kan tot en met 29 oktober. Op de verkoop van de kavels en woningen is het toewijzingsbeleid van de gemeente Boxtel van toepassing. Meer informatie: www.sparrenlaene.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Remax-optimus Geld en Makelaardij TopSlank Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Toverboom Podium Boxtel Alfa Café zaal Kloosterzicht Olieenzo