RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:53:30    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 11 oktober 2013 10:02 uur, laatst gewijzigd op 11 oktober 2013 10:06 uur

'Bos in de herfst het mooist...'

\'Bos in de herfst het mooist...\'

Op de foto: Frans Kapteijns, boswachter van Natuurmonumenten in de Kampina, deelt zijn passie voor de natuur ook veelvuldig via sociale media als Twitter. Met zijn mobieltje in de hand legt hij verrassende en mooie momenten in de natuur vast. (Foto: Peter de Koning).

Nu de kleur van bladeren aan bomen en struiken langzaam verandert geel, rood of bruin is het een uitgelezen moment om de natuur in te trekken. De herfst is een seizoen van geuren en kleuren. Juist nu is de Kampina het mooist vindt boswachter Frans Kapteijns van Natuurmonumenten.

Inmiddels is Kapteijns zelf in de herfst van zijn leven beland; hij werd dit jaar zestig. Een extra leuke gelegenheid om er op uit te trekken en te genieten van de overvloed van geuren en kleuren die het najaar biedt in het bos. Zondag 20 oktober kunnen liefhebbers om 11.00 en 14.00 uur met Kapteijns mee voor een anderhalf uur durende wandeling in Oisterwijk. Een warme jas en goede wandelschoenen zijn aan te raden. Na afloop staat een kopje koffie of thee met een versnapering klaar.

Met name de luisteraars van zijn wekelijkse radioprogramma Stuifmeel bij Omroep Brabant worden opgeroepen te komen luisteren hoe Kapteijns zijn passie overbrengt op anderen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: stuifmeel@omroepbrabant.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies SNS Bank Olieenzo