RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:17:08    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 28 augustus 2014 13:54 uur

Boombakken terug op Breukelsplein

Boombakken terug op Breukelsplein

Donderdag is gestart met het terugplaatsen van de achttien zinken bakken met bomen op het Breukelsplein. Voor de Boxtelse kermis – die vorige week eindigde – werden de bakken verplaatst naar de Stationsstraat. Vrijdag moeten alle boombakken weer op hun plek staan.

Toen de boombakken tijdelijk naar het centrum werden gebracht, waren de loftuitingen niet van de lucht. Zowel op sociale media als in Brabants Centrum werd de komst van de bomen geroemd. Velen noemden het een verfraaiing van de wat kale Stationsstraat. Het laten staan van de bakken in het centrum, was voor de gemeente Boxtel echter geen optie. ,,We hebben afspraken gemaakt met omwonenden van het Breukelsplein en de bomen zijn bedoeld om daar wat groen te krijgen”, licht een woordvoerder toe.

De gemeente heeft de positieve signalen wel opgepikt en nodigt inwoners en ondernemers uit om mee te denken over een groene invulling van de Stationsstraat. ,,Als er goede ideeën zijn, horen we die natuurlijk graag. Want meer groen in het centrum is voor ons altijd bespreekbaar”, aldus de woordvoerder.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding