RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:18:51    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 16 juni 2013 17:29 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2013 13:22 uur

Boom behoudt leiderstrui Ster ZLM

Boom behoudt leiderstrui Ster ZLM

Vlijmenaar Lars Boom pakte zaterdag de winst in de vierde etappe van de Ster ZLM Toer en startte door deze overwinning zondag in het gele tricot. Dit shirtje hoefde de renner niet meer uit te doen, want hij behield de eerste plek in het algemeen klassement. Pim Ligthart van Vacansoleil finishte op de Stationsstraat in Boxtel als eerste.

De doorkomsten van de renners trokken veel publiek richting de Stationsstraat en Prins Bernhardstraat in Boxtel. Een kopgroep van zes renners wist net voor het peloton te blijven en Ligthart won op zijn 25e verjaardag de sprint van dit groepje.

Boom kwam zondag niet in de problemen en ging met de eindoverwinning naar huis. ,,Dit was een goede week voor onze ploeg. Robert Wagner won in de proloog, Theo Bos behaalde een mooie overwinning en ook de vierde etappe en de eindzege is in de ploeg gebleven", zo zei hij na afloop.

De renner van Blanco werd samen met André Greipel (puntenklassement), Yves Lampaert (sprintklassement), Martijn Keizer (bergklassement) en de renners van Omega Pharma-Quickstep (ploegenklassement) gehuldigd op de Markt in Boxtel. Na deze ceremonie werden de Boxtelse deelnemers aan Alpe d’HuZes in het zonnetje gezet. Zij kregen een bos bloemen en een tas met fietsaccessoires van de Boxtelse winkel Cycle Trend. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel