11:50:53    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 28 november 2011 14:57 uur, laatst gewijzigd op 29 november 2011 16:43 uur

Bonds goes Pop: overweldigend

Bonds goes Pop: overweldigend

Op de foto: 'Voice of Boxtel' Nienke van Horen (links) trad tijdens Bonds goes Pop op met Marjolein Teepen. (Foto: Albert Stolwijk).

De Gildenbondsharmonie verzorgde zaterdag in een bomvolle sporthal De Dommel een indrukwekkend promconcert. ’Bonds goes pop’ was voor alle zeshonderd aanwezigen een heerlijk muzikaal feest op hoog niveau.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Sander Teepen werd door de muzikanten van de Gildenbondsharmonie, een professioneel combo, solisten en de zangeres en zangeressen van popkoor JukeBOX een overweldigend concert gepresenteerd. Het was een muzikaal feest waar het publiek volop van genoot.

Soliste Marjolein Teepen, bekend van vele musicalrollen, verving de zieke Raffaëla. In slechts een paar dagen wist ze zich het gekozen repertoire tot in detail eigen te maken. Met veel overtuiging en muzikaliteit, gecombineerd met een zeer toepasselijke mimiek en enthousiasme, wist ze de zaal te imponeren.

Een uitgebreide reportage in woord en beeld van Bonds goes Pop staat in Brabants Centrum van donderdag 1 december.

Auteur: Margo Bartelds

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen