19:22:05    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 februari 2013 10:03 uur

Boerenbruiloft in Liempde

Boerenbruiloft in Liempde

Prinsenvereniging De Ploegers organiseert op carnavalsmaandag 11 februari de boerenbruiloft van Willem van Bep en d’n Lange van Mientje en Ties van Houtum uit Lennisheuvel en Mieke van Mia en Piet de slachter van Martha en Willem Beerens. Het koppel wordt in de middag door bijzonder Ploegersambtenaar Piet van Berkel in de onecht verbonden.

Mieke Beerens is bekend van de Jeugdvakantieweek in Liempde, waarvan zij initiatiefneemster en voorzitter is. Ook haar partner William van Houtum zit in de organisatie; hij is penningmeester. Daarnaast is hij bekend als bandlid van de Liempdse muziekgroep Van Bakkus.

Er kan natuurlijk niet getrouwd worden zonder eerst een vrijgezellenavond te hebben gehad. Deze vindt plaats op carnavalszondag om 20.00 uur rondom de vuurput aan het Raadhuisplein. Gasten dienen zich te kleden in de blauwgele kleur van De Ploegers.

Het boerenbruidspaar wordt maandag om 12.00 uur opgehaald door een ludieke stoet. In zaal De Punder wordt een Brabantse koffietafel gehouden waarvoor mensen zich konden aanmelden. De plechtigheid gaat om 14.15 uur van start. Als Willem en Mieke in de onecht zijn verbonden, barst het bruiloftsfeest los. De middag wordt opgeluisterd met vinylmuziek van Albert en Maarten. En misschien is er nog een verrassingsact voor het bruidspaar…

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel buisman optiek Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Remax-optimus Toverboom Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Huidtherapie TopSlank Filipe Olieenzo Doornmalen electro EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht