RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:43:44    woensdag, 14 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 09 februari 2013 10:03 uur

Boerenbruiloft in Liempde

Boerenbruiloft in Liempde

Prinsenvereniging De Ploegers organiseert op carnavalsmaandag 11 februari de boerenbruiloft van Willem van Bep en d’n Lange van Mientje en Ties van Houtum uit Lennisheuvel en Mieke van Mia en Piet de slachter van Martha en Willem Beerens. Het koppel wordt in de middag door bijzonder Ploegersambtenaar Piet van Berkel in de onecht verbonden.

Mieke Beerens is bekend van de Jeugdvakantieweek in Liempde, waarvan zij initiatiefneemster en voorzitter is. Ook haar partner William van Houtum zit in de organisatie; hij is penningmeester. Daarnaast is hij bekend als bandlid van de Liempdse muziekgroep Van Bakkus.

Er kan natuurlijk niet getrouwd worden zonder eerst een vrijgezellenavond te hebben gehad. Deze vindt plaats op carnavalszondag om 20.00 uur rondom de vuurput aan het Raadhuisplein. Gasten dienen zich te kleden in de blauwgele kleur van De Ploegers.

Het boerenbruidspaar wordt maandag om 12.00 uur opgehaald door een ludieke stoet. In zaal De Punder wordt een Brabantse koffietafel gehouden waarvoor mensen zich konden aanmelden. De plechtigheid gaat om 14.15 uur van start. Als Willem en Mieke in de onecht zijn verbonden, barst het bruiloftsfeest los. De middag wordt opgeluisterd met vinylmuziek van Albert en Maarten. En misschien is er nog een verrassingsact voor het bruidspaar…

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies TopSlank Geld en Makelaardij Olieenzo Tiga Koppelmans 040Fit Zwanenberg adviesgroep Meubelmakerijdenberg SNS Bank Beleef Boxtel Rijschool Dolman Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Natasja fashion Huidtherapie Toverboom Doornmalen electro