RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:37:06    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 27 februari 2012 11:19 uur, laatst gewijzigd op 27 februari 2012 11:21 uur

Boek&Bal in Podium Boxtel

Boek&Bal in Podium Boxtel

Op de foto: Go Rome is een van de deelnemers aan Boek&Bal. Later dit jaar steken de bandleden zichzelf in een nieuw jasje voor het klapstoeltjesconcert. (Foto: Go Rome).

’Vriendschappen en andere ongemakken’. Dat is het thema van de 77e Boekenweek die van 14 tot en met 24 maart wordt gehouden. Boxtel heeft al enkele jaren zijn eigen Boek&Bal, dat dit jaar wordt georganiseerd op zaterdag 10 maart in de sfeervolle foyer van Podium Boxtel aan de Burgakker.

Samenwerken is het toverwoord bij het Boek&Bal dat vorig jaar nog Frank Boeijen naar Podium Boxtel wist te lokken. Ditmaal heeft de organisatie de rockers van Go Rome weten te strikken, die later dit jaar terugkeren in de theaterzaal aan de Burgakker om er een nieuw klapstoeltjesconcert te presenteren.

Naast Go Rome staan gastoptredens op het programma van DichtSlamRap-winnaar Benne van der Velde alias Drs. B en zangeres Sandra Coelers. Daarnaast zijn er optredens van studenten van het Koning Willem I College en presenteert kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 eigen werk van leden.

Boek&Bal wordt georganiseerd door de samenwerkende lokale boekhandelaren van Elckerlijc, Bruna en The Read Shop, alsmede het UITpunt Boxtel in de bibliotheek. Toegangskaarten kosten zeven euro, houders van een bibliotheekpas of CJP betalen zes euro. Kaartverkoop vanaf heden bij de drie boekhandels en het UITpunt.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Kindertuin Huidtherapie Meubelmakerijdenberg 040Fit Tiga Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Rijschool Dolman Gemeente Boxtel Toverboom Koppelmans TopSlank Natasja fashion SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen