RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:47:22    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 16 september 2011 10:39 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2011 17:44 uur

Bockesprongen in hartje Boxtel

Bockesprongen in hartje Boxtel

Op de foto: De Boxtelse ska-band Original Taste is een van de muzikale toppers van Bockesprongen. (Foto: Peter de Koning).

Festival Bockesprongen staat weer als een huis. Zondag 18 september gaat Stichting Bockepruik het publiek verrassen met een aansprekend en gevarieerd programma in het centrum van Boxtel. Kwaliteit staat voorop. Dat blijkt onder meer uit het contracteren van de gerenommeerde voorstelling La Cuisine Macabre van de theatergroepen Daad en The Lunatics.

La Cuisine Macabre is misleidend en vol zwarte humor trekt een louche, malafide gezelschap door de straten met haar gammele koets op zoek naar de juiste plek. Aan weerszijden van het rijtuig ontstaat een situatie die de spelers zelf ook niet meer in de hand hebben en noodgedwongen pakken zij hun biezen om op een andere plek een slachtoffer in hun greep te krijgen.

De Hongaar Uri Weiss van Cirque No Problem speelt een bijzondere acrobaat die zonder talent en tact de eerste flying man in history wil worden. Dat gaat gepaard met jongleren en gevaarlijke stupiditeiten. Het Nederlands-Belgische danscollectief Tragic speelt tijdens twee voorstellingen: ’Simpelweg’ en ’Net Niet Niets’.

In de Oude Kerkstraat organiseert Bockepruik met eetcafé De Kerk een muziekprogramma met optredens van achtereenvolgens The Verne, Macronizm, Original Taste, Clemens van de Ven Band, Sunsofa, Kill Ferelli. Jelle Ruijssenaars en Jules Heesbeen, die eerder imponeerden tijdens The Voice of Boxtel, musiceren om 14.00 uur op de kruising Rechterstraat-Kruisstraat. In het centrum treedt ook de Boxtelse singer-songwriter Dennis Wels op, die onlangs een nieuw album uitbracht.

Meer informatie en een uitgebreid programma van het festival staat op www.bockepruik.nl en www.boxtelbeleeft.nl. De meeste winkels in het centrum van Boxtel zijn open.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel SNS Bank Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen