RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:53:49    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 november 2013 09:07 uur, laatst gewijzigd op 22 november 2013 09:10 uur

Bluesnight in partycentrum Denziz

Bluesnight in partycentrum Denziz

Wildmen Bluesband en Just for Fun treden zaterdag 23 november op in partycentre Denziz aan de Stationsstraat in Boxtel. Het muzikale evenement Bluesnight begint om 21.00 uur.

Jos de Wilde van de Wildmen Bluesband, in het dagelijkse leven actief als gitaarleraar bij MiK Kunsteducatie, is onlosmakelijk verbonden met de blues. Deze beroemde muziekstijl vormt voor de gitarist, die in zijn band ook de mondharp bespeelt en de achtergrondzang voor zijn rekening neemt, al zijn hele leven een grote passie.

De Boxtelaar vond in bassist Mark van Lieshout, drummer Hans van Gaalen en toetsenist Eeuwe Feenstra ook grote liefhebbers van het genre. Na een lange zoektocht kwam zangeres Sas de Nijs de groep versterken.

Just for Fun timmert al sinds 1985 aan de weg en richt zich op projecten. Op het repertoire staan vooral nummers van de Drentse bluesband Cuby and the Blizzards.

De toegang bedraagt 10 euro, in de voorverkoop kosten kaarten 8 euro. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel SNS Bank Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht