18:23:00    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 21 mei 2013 16:27 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2013 16:30 uur

Bloedspel nog niet uitverkocht

Bloedspel nog niet uitverkocht

Op de foto: De cast van het Bloedspel zoals dat in 1949 in kasteelpark Stapelen werd opgevoerd. (Foto: collectie Heemkundekring Boxtel).

Zowel voor de middag- als de avondvoorstelling van het Heilig Bloedspel op zaterdag 25 mei zijn nog kaarten te koop. ,,In Boxtel gonst het gerucht dat alle kaarten al van de hand zijn gegaan, maar niets is minder waar”, benadrukt voorzitter Toon Slaats van de Heilig Bloedstichting.

De binnenplaats van kasteel Stapelen wordt zaterdag omgetoverd tot een heus openluchttheater. Welgeteld 62 toneelspelers en figuranten betreden het podium om twee keer het verhaal op te voeren van het middeleeuwse bloedmirakel. De voorstellingen onder regie van Maarten Melis beginnen om 14.00 en 19.00 uur.

Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te koop bij UITpunt Boxtel (Burgakker), boekhandel Elckerlijc (Markt), bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat) en de bakkerijen Schellens (Rechterstraat) en Van Eijndhoven (Barrierweg, Liempde).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij