RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:36:56    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 17 november 2011 13:20 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2011 13:51 uur

Blikschade bij aanrijding

Blikschade bij aanrijding

Op de foto: Bij de aanrijding tussen een busje en een personenauto op bedrijventerrein Ladonk raakte met name de auto zwaar beschadigd. (Foto: Gerard Schalkx).

Op het Boxtelse bedrijventerrein Ladonk heeft donderdagmiddag rond kwart over twaalf een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een busje. 

Het incident vond plaats op de hoek van de straten Schouwrooij en Mijlstraat. Beide voertuigen liepen flinke blikschade op, wat met name gold voor de personenauto waarvan de voorzijde compleet vernield was. De auto, die total loss raakte, moest met een takelwagen opgehaald worden. De bestuurders bleven vrijwel ongedeerd, alleen de chauffeur van de auto liep lichte verwondingen op aan zijn hand en klaagde over pijn in zijn nek.

De brandweer, die was uitgerukt omdat in eerste instantie melding was gemaakt van een autobrand aan de Mijlstraat, hoefde niet in actie te komen.         

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Olieenzo Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij