11:02:01    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 december 2013 14:52 uur, laatst gewijzigd op 05 december 2013 15:03 uur

Blessure Mauri van de Wetering

Blessure Mauri van de Wetering

Op de foto: Mauri van de Wetering (derde van links) tijdens de presentatie van de selectie van PSV/FC Eindhoven in 2012. (Foto: Peter de Koning).

De Liempdse voetbalster Mauri van de Wetering is voorlopig uitgeschakeld. De speelster van PSV/FC Eindhoven viel vorige week vrijdag uit met een blessure, maar blijkt nu haar kruisbanden te hebben gescheurd.

Van de Wetering kon het veld vorige week op eigen kracht verlaten, maar moest voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. Vandaag meldt haar club dat ze zwaar geblesseerd is en waarschijnlijk tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld.

De Liempdse, die haar voetbalcarrière begon bij Willem II en via VVV Venlo naar PSV/FC Eindhoven verkaste, was een vaste waarde bij de Eindhovense topclub. Ze scoorde dit seizoen al drie keer en stond doorgaans in de basis van het team van Nebojsa Vuckovic.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel buisman optiek Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Alfa Geld en Makelaardij TopSlank Olieenzo Remax-optimus Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Beleef Boxtel Geerts advies Elan Bikes support Doornmalen electro