21:25:24    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 06 februari 2014 10:15 uur, laatst gewijzigd op 06 februari 2014 10:50 uur

Blauw-geel actie in Ploegersland

Blauw-geel actie in Ploegersland

Op de foto: Prins Tuur (links) reikte in 2011 een blauw-geel startpakket uit in Het Pakhuis in Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).

Prins Willem Oranje en Adjudant Francois van Prinsenvereniging De Ploegers geven zaterdag 8 februari de aftrap voor de blauw-geel actie in Ploegersland om 11.00 uur in supermarkt COOP. Vervolgens gaat het duo bij ondernemers langs om de blauw geel etalageprijs onder de aandacht te brengen.

Blauw-geel zijn de carnavalskleuren in Liempde en sinds een aantal jaren is de vereniging actief om heel het dorp in carnavalsstijl uit te dossen. Bij supermarkt COOP worden zaterdag de eerste spullen verkocht.

Dit jaar wordt ook weer de ’blauw-geel etalageprijs’ uitgereikt. Dit is een onderscheiding voor de ondernemer die zijn gevel, winkelruit of etalage het mooist versiert in de weken voor en tijdens carnaval De prins en zijn adjudant bezoeken 35 winkels en bedrijven om hen te hierover informeren. Prins Tuur en adjudant Jan introduceerden drie jaar geleden de blauw-geel etalageprijs in Liempde en deelden startpakketten uit aan ondernemers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Huidtherapie Beleef Boxtel Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg