RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:12:09    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 05 april 2014 15:03 uur, laatst gewijzigd op 06 april 2014 17:09 uur

'Blanca perfect voor boekenbeurs'

\'Blanca perfect voor boekenbeurs\'

Op de foto: Bezoekers bekijken op hun gemak enkele van de in totaal ongeveer vijftienduizend uitgestalde boeken in de voormalige wasserij Blanca. (Foto: Albert Stolwijk).

Een paar uur na de start van de boekenbeurs van de Boxtelse Vincentiusvereniging in de voormalige wasserij van Blanca aan de Baroniestraat kon zaterdag al vastgesteld worden dat het evenement tot een groot succes uitgroeit. Ook zondag is het publiek nog welkom, maar dan van 10.00 tot 16.00 uur.

Vlak voor de opening om tien uur stonden zaterdagochtend al zo'n dertig mensen nieuwsgierig in een rij opgesteld om naar binnen te gaan. Ze werden niet teleurgesteld. Ongeveer vijftienduizend boeken waren overzichtelijk uitgestald in dozen in de grote fabriekshal.

,,Het aanbod is heel erg groot. Alle titels zijn hier heel goed en keurig op genre geselecteerd en gerubriceerd. De hal is enorm en de gangpaden tussen de vele tafels zijn breed genoeg. Deze ruimte is perfect als locatie voor een boekenbeurs", liet een van de bezoekers weten, waaronder behalve veel oudere ook jongere bezoekers en redelijk veel kinderen. De ruimte was behalve met boeken ook gevuld met stripalbums, elpees, cd's en dvd's.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo SNS Bank Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair