12:58:02    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 februari 2014 14:49 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2014 15:11 uur

Bisschop bezoekt Gemonde

Bisschop bezoekt Gemonde

Op de foto: Bisschop Hurkmans zegende in augustus 2012 de Gemondse Maria-Gildekapel in. Onder begeleiding van de twee plaatselijke gilden werd hij per koets naar de kapel gebracht. (Foto: Albert Stolwijk).

Bisschop Antoon Hurkmans brengt op zaterdag 22 februari een bezoek aan Gemonde. Hij zal samen met pastoor Frank As van de fusieparochie Heilige Michaël voorgaan tijdens de vespers, het liturgisch avondgebed om 18.00 uur en aansluitend de eucharistieviering om 18.30 uur in de Sint-Lambertuskerk.

De bisschop maakt op 22 februari van twee tot drie uur in de middag eerst een wandeling door Gemonde. Vervolgens staan ontmoetingen op het programma met enkele families in het dorp. Na afloop van de gebedsdienst en de eucharistieviering volgt vanaf ongeveer kwart voor acht een samenzijn met Gemondenaren in dorpshuis De Kei waarvoor iedereen uitgenodigd is.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro