RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:23:00    donderdag, 18 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 12 januari 2013 23:09 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2013 23:14 uur

BioVak nomineert De Schoffel

BioVak nomineert De Schoffel

Op de foto: De winkel met biologische geteelde producten is uitgegroeid tot een belangrijke pijler van zorgboerderij De Schoffel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Biologische boerderijwinkel De Schoffel in Lennisheuvel is samen met drie andere bedrijven genomineerd voor de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 die op 23 januari wordt uitgereikt tijdens vakbeurs BioVak in Zwolle. De vier genomineerden zijn geselecteerd uit 85 aanmeldingen.

De Schoffel, de boerderijwinkel van Kees en Marina van Esch aan de Mijlstraat, wordt in het juryrapport een voorbeeld van het vervolg op boerderijwinkels genoemd. Voorts is de jury te spreken over het feit dat in het bedrijf mensen uit een zorginstelling een dagbesteding vinden, dat er een kinderspeeltuin is en dat op het dak 120 zonnepanelen zijn geplaatst. 'Het is een mooie, ruime, complete en professionele winkel met in het seizoen veel superverse groenten en fruit van eigen teelt en in de winter een prachtig warm versassortiment', aldus het beoordelingsrapport.

De drie andere genomineerden zijn EkoPlaza (Den Haag), De Groene Winkel (Zeist) en GooodyFooods (Zwolle). De winnaar van de verkiezing ontvangt een cheque van 1.500 euro. De tweede prijs bedraagt 500 euro en de derde en vierde prijs zijn beide goed voor een geldbedrag van 250 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Geld en Makelaardij Huidtherapie