04:56:53    zondag, 20 oktober 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 januari 2013 23:09 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2013 23:14 uur

BioVak nomineert De Schoffel

BioVak nomineert De Schoffel

Op de foto: De winkel met biologische geteelde producten is uitgegroeid tot een belangrijke pijler van zorgboerderij De Schoffel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Biologische boerderijwinkel De Schoffel in Lennisheuvel is samen met drie andere bedrijven genomineerd voor de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 die op 23 januari wordt uitgereikt tijdens vakbeurs BioVak in Zwolle. De vier genomineerden zijn geselecteerd uit 85 aanmeldingen.

De Schoffel, de boerderijwinkel van Kees en Marina van Esch aan de Mijlstraat, wordt in het juryrapport een voorbeeld van het vervolg op boerderijwinkels genoemd. Voorts is de jury te spreken over het feit dat in het bedrijf mensen uit een zorginstelling een dagbesteding vinden, dat er een kinderspeeltuin is en dat op het dak 120 zonnepanelen zijn geplaatst. 'Het is een mooie, ruime, complete en professionele winkel met in het seizoen veel superverse groenten en fruit van eigen teelt en in de winter een prachtig warm versassortiment', aldus het beoordelingsrapport.

De drie andere genomineerden zijn EkoPlaza (Den Haag), De Groene Winkel (Zeist) en GooodyFooods (Zwolle). De winnaar van de verkiezing ontvangt een cheque van 1.500 euro. De tweede prijs bedraagt 500 euro en de derde en vierde prijs zijn beide goed voor een geldbedrag van 250 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geld en Makelaardij EmielTechniek