06:55:50    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 13 mei 2013 12:22 uur, laatst gewijzigd op 15 mei 2013 12:35 uur

Biking4Life fietst voor Mare

Na tweemaal zelf deelgenomen te hebben aan Alpe d’HuZes steunt Biking4life dit jaar het Boxtelse team ’BCB klimt voor Mare’. Mare is de vijfjarige dochter van een van de teamleden bij wie in november 2011 acute leukemie geconstateerd werd. Zaterdag 25 mei houdt Biking4Life een toertocht voor dit doel.

Het idee om deel te nemen aan Alpe d’HuZes is ontstaan tijdens de periode van (chemo-) behandelingen, die Mare hebben geholpen om de strijd met kanker aan te gaan. ,,Biking4Life wil zich elk jaar inzetten om te helpen bij de bestrijding van een ernstige ziekte, bijvoorbeeld door steun te bieden aan een landelijke actie of aan een lokale of persoonlijke hulpvraag”, legt Kim Albert uit. ,,Dit jaar wordt via BCB nogmaals steun geboden aan de strijd tegen kanker.”

Zaterdag 25 mei organiseert Biking4Life voor de derde maal een toertocht van 70 kilometer met medewerking van Boxtelaar Koos Groenendaal. Samenkomst is om 13.30 uur bij het clubhuis van hockeyclub MEP in sportpark Molenwijk, vertrek om 14.00 uur. Er wordt in een groep gereden, die begeleid wordt door de volgwagen van Groenendaal. Na afloop wordt een maaltijd aangeboden.

Deelname kost 40 euro, de opbrengst gaat volledig naar Alpe d’HuZes. Inschrijven kan via Biking4life2012@gmail.com. Meer informatie over BCB staat op http://BCBklimtvoorMare.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Huidtherapie