19:19:47    zaterdag, 11 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 11 juli 2014 13:29 uur, laatst gewijzigd op 11 juli 2014 13:33 uur

Bijzonder afscheid Molenwijkschool

Bijzonder afscheid Molenwijkschool

Op de foto: Alle groep 8-leerlingen van de Molenwijkschool ontvingen een afstudeerhoed, die daarna traditioneel de lucht in werd gegooid. (Foto: Annelieke van der Linden).

Voor de 28 achtstegroepers van Molenwijk zat hun basisschooltijd er vrijdag dan echt op. Zij beleefden een bijzonder afscheid op het schoolplein, waarbij ze van kleuter tot tiener transformeerden…

Een voor een werden de laatstejaars naar voren geroepen. Zij kwamen tevoorschijn met een masker voor hun hoofd, waarop een portretfoto uit de kleutertijd stond afgebeeld. Twee leerkrachten vertelden vervolgens hoe de betreffende leerling acht jaar geleden als kleuter op de Molenwijkschool kwam. Daarna ging het masker af en vertelde het presentatieduo over de toekomst, dus naar welke school de leerling ging en wat hij of zij later wilde worden.

Directeur André van Kemenade overhandigde alle leerlingen een ’afstudeerhoed’ en wenste hen veel succes op de middelbare school. Nadat iedere achtstegroepers aan de beurt was geweest, werden alle hoeden de lucht in gegooid en was het tijd om de school definitief te verlaten… De directeur gaf echter aan dat de leerlingen zeker nog af en toe welkom waren op de Molenwijkschool.

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Remax-optimus Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Filipe Geerts advies Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro TopSlank buisman optiek Geld en Makelaardij Alfa