03:28:23    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 14 december 2013 08:30 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2013 12:44 uur

Bijna 17 mille voor Liempdse clubs

Bijna 17 mille voor Liempdse clubs

Op de foto: Keurslager Willy Beerens onthult samen met Diane Melis de opbrengst van de spaaractie Op Liemt Gemunt. (Foto's: Albert Stolwijk).

De spaaractie Op Liemt Gemunt resulteert dit jaar in bijna zeventienduizend euro voor het Liempdse verenigingsleven. Willy Beerens van de Ondernemers Vereniging Liempde (OVL) maakte de uitslag vrijdagavond naar de sfeervolle kerstmarkt Liemt Loopt Uit bekend.

Door bij lokale winkeliers boodschappen te doen, kunnen inwoners van Liempde al enkele jaren muntjes sparen voor hun favoriete club. Het mes snijdt aan twee kanten. Ondernemers bereiken een grotere omzet en verenigingen krijgen een financieel steuntje in de rug. Beide doelen dragen bij aan het behoud van de leefbaarheid in het dorp.

Met bijbetaling van drie euro konden vrijdag ook tien muntjes worden ingewisseld voor een toegangskaartje van boyband B-Brave. Tienermeiden (foto onder) verdrongen zich in de skihut in het Concordiapark om een ticket voor het optreden van de Nederlandse evenknie van One Direct op zondag 29 december in zaal De Punder.

In onderstaande fotoreportage van Albert Stolwijk achtereenvolgens: Vogelvoer maken bij de Jeugdnatuurwacht. Noottoestand speelt 'Jingle Bells'. Met een druk op de knop en een confettiregen in de kiosk gaan de feestelijkheden officieel van start. Gilde Sint-Antonius Abt is een van de clubs die profiteert van de spaaractie Op Liemt Gemunt en bracht bij aanvang van de kerstmarkt een vendelgroet.

 

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Bijna 17 mille voor Liempdse clubs Bijna 17 mille voor Liempdse clubs Bijna 17 mille voor Liempdse clubs Bijna 17 mille voor Liempdse clubs Bijna 17 mille voor Liempdse clubs

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie EmielTechniek Podium Boxtel buisman optiek Alfa Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Toverboom Filipe