RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:18:59    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 14 december 2011 15:19 uur

Bijenhotel bij 't Meulke

Bij uitkijktoren ’t Meulke aan de Meulekensweg in Liempde wordt zaterdag 17 december omstreeks 09.30 uur een bijenhotel geplaatst.

Ook wordt een informatiepaneel onthuld dat passanten vertelt over de zoemende hotelbewoners en de vlechtheggen die onlangs nabij de uitkijktoren in het Dommeldal zijn aangeplant. Het bijenhotel is een initiatief van SPPiLL (Stichting PromotieProjecten in Leefbaar Liempde) in het kader van ’Liempde, Gastvrij Hart van Het Groene Woud’.

Dankzij medewerking van leden van de Natuurwerkgroep Liempde, Pieter van Breugel (teksten en fotografie), Wereldtekst, Hollandia Groengroep, Van Nunen Design en Brabants Landschap is SPPiLL erin geslaagd een informatief en aantrekkelijk element te ontwikkelen dat bijdraagt aan de beleving van het landschap en de natuur rondom Liempde én uiteraard bijdraagt aan de versterking van de biodiversiteit.

Het project is gerealiseerd met een financiële bijdrage van Reconstructiecommissie Streekraad Het Groene Woud & De Meierij met subsidie van de Provincie Noord-Brabant.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair SNS Bank Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro