12:49:24    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 14 december 2011 15:19 uur

Bijenhotel bij 't Meulke

Bij uitkijktoren ’t Meulke aan de Meulekensweg in Liempde wordt zaterdag 17 december omstreeks 09.30 uur een bijenhotel geplaatst.

Ook wordt een informatiepaneel onthuld dat passanten vertelt over de zoemende hotelbewoners en de vlechtheggen die onlangs nabij de uitkijktoren in het Dommeldal zijn aangeplant. Het bijenhotel is een initiatief van SPPiLL (Stichting PromotieProjecten in Leefbaar Liempde) in het kader van ’Liempde, Gastvrij Hart van Het Groene Woud’.

Dankzij medewerking van leden van de Natuurwerkgroep Liempde, Pieter van Breugel (teksten en fotografie), Wereldtekst, Hollandia Groengroep, Van Nunen Design en Brabants Landschap is SPPiLL erin geslaagd een informatief en aantrekkelijk element te ontwikkelen dat bijdraagt aan de beleving van het landschap en de natuur rondom Liempde én uiteraard bijdraagt aan de versterking van de biodiversiteit.

Het project is gerealiseerd met een financiële bijdrage van Reconstructiecommissie Streekraad Het Groene Woud & De Meierij met subsidie van de Provincie Noord-Brabant.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo TopSlank buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Remax-optimus EmielTechniek Elan Bikes support Doornmalen electro Podium Boxtel Toverboom Beleef Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies