RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:48:34    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 20 juni 2014 09:43 uur, laatst gewijzigd op 20 juni 2014 19:17 uur

Bieb Liempde in teken van Tour

Bieb Liempde in teken van Tour

Op de foto: Ine de Kort richtte vrijdag de vitrine van het bibliotheekpunt in Liempde in met wielerattributen. (Foto: Gerard Schalkx).

In het bibliotheekpunt aan de Dorpsstraat te Liempde staat een vitrine waarin regelmatig iets nieuws te zien is. Sinds vrijdag staat de vitrine in het teken van de Tour de France. Ine de Kort richtte de glazen kast in met wielerattributen van haar zoon Koen, de bekende profwielrenner.

Een wielershirt, foto's, een helm en voeding zijn enkele voorbeelden van attributen. Ook het boek 'Familiefeest', dat Ine de Kort schreef met haar zoon Koen, is te zien. Dit boek, waarin columns van de wielrenner en verhalen van zijn moeder te lezen zijn, is sinds 1 maart verkrijgbaar in de boekhandels en via www.koendekort.nl. De vitrine is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het bibliotheekpunt.

Deze week werd bekend dat Koen de Kort is opgenomen in de voorlopige selectie voor de Tour de France. Momenteel rijdt de renner van Giant-Shimano in de Ronde van Zwitserland. Donderdag eindigde hij op de twintigste plaats.

Het biebpunt is op zoek naar mensen met een leuke verzameling om de vitrine te vullen. Zij kunnen zich melden bij een van de medewerkers tijdens openingstijden van het bibliotheekpunt in Liempde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro Huidtherapie SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen