RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:05:55    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 27 maart 2012 10:54 uur, laatst gewijzigd op 29 maart 2012 11:20 uur

Bibi zegt ja op huwelijksaanzoek

Bibi zegt ja op huwelijksaanzoek

In een weiland aan de Bosscheweg in Boxtel staat sinds maandagmiddag een reusachtig huwelijksaanzoek. Met koeienletters staat er: 'Bibi, wil je met me trouwen?' Inmiddels is bekend dat Bibi ja heeft gezegd.

Bibi is Bibi van der Veen, die met haar vriend Nijs van Hekezen in Villa Catharina woont. Maandagavond zette hij de borden in het weiland, kort voordat Bibi thuiskwam. ,,Natuurlijk", luidde het antwoord op de vraag die Nijs op de grote dakplaten had gezet. Vervolgens werd er geproost op het terras van de prachtig gerestaureerde villa, samen met een groot aantal gasten die Nijs had uitgenodigd. De huwelijksdatum is al geprikt: 21 juni, de langste dag. De trouwlocatie laat zich raden: Villa Catharina.

Het huwelijksaanzoek is dinsdag flink opgevallen. Watergraaf Peter Glas, die aan de overkant van de Bosscheweg uitzicht heeft op het Dommeldal, twitterde: 'Ik ken Bibi niet, maar na zo'n aanzoek langs de Dommel in Boxtel kan ze alleen maar ja zeggen'. Ook anderen op twitter en Facebook reageerden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel